Alviina Alametsä

VIHREÄ EUROVAALIEHDOKAS

Alviina

 
Alviina__highres_Joensalo-6_Highres_v2 (1).jpg

tietoa

Alviina Alametsä - Eurovaaliehdokas. Ratkaistaan ilmastokriisi. Rauhanpolitiikka ja hyvinvointi keskiöön. Uusi suunta Euroopalle: tule mukaan!

Alviina on ensimmäisen kauden Helsingin kaupunginvaltuutettu, kaupungin tasa-arvotoimikunnan puheenjohtaja ja 26-vuotias maailmanpolitiikan tutkimuksen maisteriopiskelija. Alviina on Vihreä ehdokas Euroopan parlamenttiin torjumaan ilmastokriisiä ja puolustamaan ihmisoikeuksia ja rauhantyötä. Lue juttu aiheesta Vihreästä Langasta, tule mukaan tukitiimiin tai lahjoita - kiitämme tuestasi!

Alviina vaikuttaa konkreettisten tekojen kautta. Kuluneella valtuustokaudella Alviina on tehnyt kaupunginvaltuutettuna lukuisia menestyneitä aloitteita esimerkiksi mielenterveyspalveluiden kehittämiseksi, rasismin ja syrjinnän kitkemiseksi ja luontoalueiden saavutettavuuden parantamiseksi.

Valtiotieteilijänä Alviina perehtyy asioihin laajasti, ja hänen urataustansa on esimerkiksi Pekka Haaviston avustajana, konfliktinratkaisujärjestö Crisis Management Initiativessa, EU-tason rauhanhankkeissa ja kansainvälisessä opiskelijaliikkeessä. Työuralla ja opinnoissaan Alviina on keskittynyt etenkin konfliktintutkimukseen, hyvinvointiin ja mielenterveyteen ja ihmisten väliseen dialogiin. Lisäksi Alviina on mielenterveyspalveluiden #terapiatakuu kansalaisaloitteen vireillepanija. Alviina haluaa muuttaa maailmaa yhdessä kanssasi - mutta sitoutuu tekemään sitä silloinkin, kun sulla on muutakin.

Alviinaan ja tukitiimiin saa aina olla yhteydessä somekanavilla tai perinteisesti: alviina.alametsa@gmail.com, +358407294597.

 

Lahjoita

Tue helposti ja nopeasti!

_81A0304.jpg

Suositukset

Alviinan monipuolinen osaaminen ja selkeä tapa ilmaista asiat on tehnyt minuun vaikutuksen.
— Pekka Haavisto, Alviinan entinen esihenkilö (2017 - 2018)
Alviina on oikea henkilö edistämään nuorten hyvinvointia.
— pekka sauri, työelämäprofessori, psykologi
On aika torjua ilmastokriisi, ihmisoikeusloukkaukset ja eriarvoisuus. Alviinalla on tarvittava osaaminen näiden haasteiden ratkaisemiseen. Europarlamentti tarvitsee uuden sukupolven edustajan, ja sellainen Alviina on.
— Maria Ohisalo, kansanedustaja


 

Teesit

RATKAISTAAN ILMASTOKRIISI - YHDESSÄ

Eurooppa irti fossiilisista polttoaineista. Tehdään vahvempaa eurooppalaista ja kansainvälistä ympäristönsuojelutyötä ja ilmastopolitiikkaa. Se, että juna on kallis ja lento halpa, on poliittinen päätös - siirretään Eurooppa raiteille.

PAREMPI EUROOPPALAINEN ARKI

Nostetaan yhdenvertaisuus ja ihmisoikeudet EU-politiikan keskiöön. Panostetaan mielenterveyteen arvioimalla päätösten mielenterveys- ja hyvinvointivaikutukset, ja nostamalla mielenterveysrahoituksen osuutta EU:n terveysrahoituksesta.


EU EDELLÄKÄVIJÄKSI RAUHANTYÖSSÄ
Ratkaistaan konflikteja entistä tiiviimmällä kansainvälisellä yhteistyöllä. Panostetaan kehitysyhteistyöhön ja kriisiapuun. Kannetaan vastuumme ihmishengistä inhimillisellä turvapaikkapolitiikalla.YHTEYSTIEDOT

OTA VAPAAsti yhteyttä!

alviina.alametsa@gmail.com

+358407294597